Vaskehall


STORBILVASKEN HOS SANDHAUG AS

test-57Velkommen til Storbilvasken hos Sandhaug AS i Amsrudvegen 3, Hunndalen!

Vår vaskehall er 30 meter kombinert selvvask og børstevaskeanlegg (automatvask). Vaskekort til hallen blir utstedt hos kundemottaket til Sandhaug AS.

Selvvask
I selvvaskehallen til Storbilvasken til Sandhaug AS har du tilgang på underspyling, høytrykksspyling, avfetting og såpe.

Selvvasken er døgnåpen og kortbetjent med eget vaskekort. Selvvasken blir fakturert etter bruk.


vaskehall2Automatvask

Oktober 2015 åpnet Storbilvasken hos Sandhaug AS automatvask. Dette er en Brøvig Multiline® XD, 3-børster vaskemaskin med høytrykk og oszillerende dyser.
En avansert vaskemaskin med et stort programvalg, for kunder som ønsker å vaske alle typer kjøretøy med avansert forvask/kjemipålegging og kraftig høytrykkspyling nært inn på alle kjøretøyets flater. Brøvig Multiline® XD vasker med sidebørstene dobbelt overlappende i front, og i hekk. Sidebørstene vasker kjøretøyets sider. I alle programvalg vendes børsterotasjonen før maskinen vasker på retur. Takbørsten vasker front, tak, mellomvognsparti og hekk. Børstene vasker der det er fysisk mulig. Dette gjør at man får børstevasket hele kjøretøyet hvor børstene kommer til.

vaskehall 1Dette er en av markedets hurtigste, og leveres med en mengde forskjellige programvalg etter kundens ønske og behov. Brøvig Multiline® serien er spesielt utviklet for å kunne tilby en solid, driftssikker og effektiv maskin. Den er allsidig, skånsom og svært betjeningsvennlig.

Maskinen tilbyr blant annet:
 Egne programmer som dekker hele vognparken, inklusive varebil.
 Eget program for kvikkvask med tanke på sommervask, noe som korter ned på vasketiden. I slike programmer reduseres også kjemi/såpeforbruket.
 Program for baklift (Z-lift) som unngår smørenipler og fettholdige punkter på kjøretøyets hekk.

Automatvasken er døgnåpen og kortbetjent med eget vaskekort.

Ta kontakt med Erland på tlf. +47 452 66 538 eller send epost til erland@sandhaug.no om du trenger vaskekort.