top of page
Søk

Addax Motors kunngjør partnerskapsavtale med Sandhaug AS for Norge· Addax Motors, en belgisk produsent av elektriske nyttekjøretøy, fortsetter å utvide distribusjonsnettverket sitt i Skandinavia.

· Sandhaug AS utvider produkttilbudet sitt for byer/kommuner og industrielle segmenter ved å legge til Addax Motors' kjøretøyutvalg i sin nåværende produktportefølje.

· Dette nye partnerskapet for Norge er et resultat av Addax Motors' ambisiøse ekspansjonsstrategi i Europa og utenfor.


Deerlijk, Belgia – 1. august 2023 – Addax Motors og Sandhaug AS kunngjør sitt samarbeid i Norge for distribusjon av elektriske lette nyttekjøretøy til byer/kommuner og industrielle segmenter. Avtalen ble inngått tidligere i år.

Distributøravtalen representerer neste steg i vekststrategien til begge selskapene.

Addax Motors er til stede gjennom et omfattende nettverk av distributører og forhandlere i 20 europeiske land, inkludert deres ekspansjon i Norge.

Sandhaug AS har alltid vært dedikert til å levere kvalitetsprodukter til sine kunder, og denne utvidelsen vil ikke være noe unntak. De nye elektriske lette nyttekjøretøyene er nøye utvalgt for å møte behovene til en stadig voksende kundebase og vil være tilgjengelige for både nye og eksisterende kunder. De elektriske lette nyttekjøretøyene vil bidra til å forbedre effektiviteten og produktiviteten til bedrifter i ulike bransjer.

"Vi er svært glade for å kunne utvide produktutvalget vårt med elektriske lette nyttekjøretøy fra Addax Motors," sier administrerende direktør i Sandhaug AS, Rune Sandhaug. "Målet vårt har alltid vært å levere det beste til kundene våre, og disse nye elektriske nyttekjøretøyene vil hjelpe oss med å nå dette målet."

Hans Gunnestad, forretningsutviklingsleder for Skandinavia og Baltikum hos Addax Motors, fremhever den profesjonelle tilnærmingen og organiseringen til Sandhaug AS i Norge som meget viktig for å ta markedsandeler i det norske markedet.

Daniel Kedzierski, administrerende direktør i Addax Motors, kommenterer: "Vi er svært entusiastiske for denne nye avtalen. Vårt vellykkede samarbeid de siste årene med distributører i andre europeiske land gir oss tillit og akselerasjonsevne til å bygge et sterkt samarbeid også i Norge."

Både Addax Motors og Sandhaug AS vil dra nytte av samarbeidet og ytterligere styrke ambisjonene og vekstplanene sine i de definerte forretningssegmentene.


Om Addax Motors

Addax Motors ble grunnlagt i 2016 og produserer elektriske lette nyttekjøretøy i Belgia. Addax Motors er en ledende europeisk leverandør innen urban og forstedsmobilitet, og sørger for ren, effektiv og lydløs kommersiell transport. Fra design og produksjon til vedlikehold, garanterer Addax Motors nullutslippstransport i fritidsområder, byområder og industri.

Med et dedikert team av ansatte på hovedkontoret og produksjonsstedet i Deerlijk, Belgia, betjener de det bredere europeiske markedet gjennom et omfattende nettverk av distributører og forhandlere.

Om Sandhaug AS

Sandhaug AS er en ledende maskinleverandør i Norge, med historie tilbake til 1996. Hovedkontoret ligger i Hunndalen, Gjøvik kommune, og de har en filial i Oslo.

Sandhaug AS selger feiemaskiner, verktøybærere, små nyttekjøretøy og utstyr for veivedlikehold. De har servicepunkter over hele landet i tillegg til sin egen serviceavdeling i Oslo og Gjøvik.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page