top of page
Søk

Vi vet hva som er viktig for våre kunder...

Sandhaug AS introduserer STINT Pickup og STINT Cargo og lanserer samtidig helt nye konsept for kjøp, service og reparasjonsavtaler eller abonnements løsninger

STINT er et nederlandsk elektrisk nyttekjøretøy som Sandhaug AS nå lanserer. Kjøretøyene er spesielt godt egnet for mindre transporter innen park og hage, kirkegårder, campingplasser, hoteller og fjellstuer, og varedistribusjon i bymiljøer hvor fremkommelighet og rask distribusjon er viktig.


STINT PICKUP er et lett elektrisk kjøretøy utviklet i samarbeid med kommuner og anleggsgartnere. STINT Pickup har et stort og allsidig bruksområde, og med et lasteareal med plass til en Europall og rekkevidde på opptil 84 km, har Pickup uante muligheter for å bli en mobil arbeidsstasjon med utstyr og maskiner. STINT Pickup betjenes stående, noe som frigir plass for last og lasteområdet kan benyttes til både redskaper og utstyr. Mulighet for å montere to små og en stor oppbevaringsboks øker lastekapasiteten ytterligere. Ved å montere skinner i gulvet på lasteområdet, så er det enkelt og trygt å feste og sikre lasten. Kroker kan monteres hvor som helst på skinnene.

Maksimal hastighet er 20 km/t, som er mer enn nok i de aller fleste tilfeller. STINT Pickup er utstyrt med hydrauliske skivebremser foran og hydraulisk trommelbremser bak. Nyttelast opp til 250 kg og lastekapasitet på 1,2 m3, samt stor frontlem som kan åpnes gjør inn- og utlasting rask og effektiv.

STINT Pickup kan leveres i seks forskjellige farger og lasterommets sidepanel er velegnet for foliering og vil dermed bli en synlig «reklameplakat» med firmaets budskap og firmaprofil.

STINT Pickup kan leveres med 60 måneders full garanti som inkluderer serviceavtale.
STINT CARGO er et allsidig og miljøvennlig kjøretøy for «the last mile» distribusjon. STINT

Cargo er et lett elektrisk kjøretøy utviklet for distribusjon i tett befolkede områder og byer. STINT Cargo kan leveres med 100A eller stort 200At Lithium LPF-batteri, som gir stor rekkevidde på opptil 84 km.

Et stort lasterom som kan ta 250 kg og har et volum på 1,2 m3, gjør at STINT Cargo er veldig godt egnet for alle typer oppgaver som medfører mange stopp. I tillegg til det store lasterommet, så kan rommet for reservehjulet under gulvet også benyttes til last.

Et nøkkelfritt system med opptil 3 meters rekkevidde er tidsbesparende for en sjåfør med mange stopp på sin leveringsrute. STINT Cargo er utstyrt med to måkevingedører som gir rask og enkel tilgang til det store lasterommet. Måkevingene er spesielt praktiske ved parkering på steder med mange mennesker, da de i åpnet tilstand tar mindre plass enn en åpnet konvensjonell dør, og ikke sperrer fortau eller vei. STINT Cargo kan leveres med et stort utvalg innredninger, for optimal tilpasning til brukeren. Chassiset til STINT Cargo er velegnet for helfoliering og vil dermed bli en synlig «reklameplakat» med firmaets budskap og firmaprofil.

STINT Cargo kan leveres med 60 måneders full garanti som inkluderer serviceavtale. Både STINT Cargo og STINT Pickup er tilgjengelig for demonstrasjon og prøvekjøring.


Abonner på STINT Pickup eller Cargo, betal kun for de periodene du trenger den. Du trenger ikke å kjøpe STINT, dersom den ikke blir benyttet hele året. Sandhaug AS introduserer STINT med fleksible avtaler alt ettersom det dreier seg om direkte kjøp, leie eller en helt ny og fleksibel, «alt-inkludert» abonnementsløsning.

Abonnement Sandhaug AS tilbyr STINT Abonnement. Dette er et fleksibelt månedlig abonnement som gjør at du har tilgang på en STINT som alltid er i topp stand. Du kan avslutte abonnementet når du vil eller fortsette så lenge du vil. Vi kan også skreddersy dette slik at abonnementet kun løper under sesongen og pauses når denne er over. Etter 5 år vil du motta et helt nytt kjøretøy. Leieavtalen inkluderer full service, årlige planlagte servicer og forsikring.

Leasing avtale Trenger du ikke det fleksible måned-for-måned abonnementet, kan du velge dine egne foretrukne leasing betingelser. Du kan i tillegg tegne en altomfattende service- og reparasjonsavtale som dekker service, skader, batterier, punktering med mer.For mer informasjon, kontakt: Ole Kristian Svads, tlf. 489 92 660, e-post ole@sandhaug.noSiste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page