top of page

PRODUKTER

FORSIDE     /     PRODUKTER     /     LUNDBERG

LUNDBERG

SANDHAUG AS er forhandler av redskapsbærere fra Lundberg Hymas

HVORFOR LUNDBERG?
Lundberg redskapsbærere er maskiner med utmerket mobilitet, produktivitet og miljøvennlighet. 

MOBILITET

Lundberg er en kraftig, rask og smidig maskin med bemerkelsesverdig bevegelighet på trange steder og i vanskelig terreng. Maskinens midjekontroll og midjeleddoppheng gjør det mulig å manøvrere den sikkert og effektivt i alle typer terreng. Takket være sin høye kjørehastighet kan maskinen kjøres mellom flere arbeidsplasser i løpet av en enkelt arbeidsdag.

ALLSIDIGHET

Lundberg er bygget og utviklet for å kunne brukes med mange forskjellige arbeidsverktøy. Den allsidige maskinen kan brukes i flere ulike arbeidsmiljøer. Med sin avanserte hydraulikk og kontrollsystem kan den håndtere selv de mest utfordrende og tøffe arbeidssituasjoner.
 

PRODUKTIVITET

Lundberg kan gjøre jobben til flere maskiner samtidig. Takket være den høye kjørehastigheten og den avanserte hydraulikken er produktiviteten til maskinen utmerket. Som Lundberg-bruker kan du utføre flere arbeidsoppdrag med færre maskiner – som du også kan bruke hele året.

KOMFORT OG ERGONOMI

Lundberg tilbyr fantastisk komfort og ergonomi for sjåføren. Førerhuset er plassert på frontrammen, noe som gjør at føreren har utmerket sikt. Det er stillegående i det godt isolerte førerhuset, noe som demper motorstøyen effektivt, noe som øker førerkomforten ytterligere. Kontroller og kontroller er gjennomtenkt plassert for best mulig ergonomi.

Maskinen kan enkelt tilpasses ulike kjørestiler, slik at operatøren kan konsentrere seg om jobben slik at eieren/arbeidsgiveren kan være sikker på at jobben blir utført til høyeste standard.

BÆREKRAFTIG MILJØ

Produktivitet og miljøbevissthet går hånd i hånd. Ved å bruke Lundberg kan du redusere ditt negative miljøavtrykk. Med en Lundberg kan du utføre jobbene til flere maskiner, noe som resulterer i:

  • Mindre utslipp

  • Lavere støyutslipp

  • Direkte positiv påvirkning på natur og
    bymiljø

DSC_5523.jpg

KONTAKT

SANDHAUG LOGO 1.png

tor@sandhaug.no

+47 942 30 111

Tor Amb

hansola@sandhaug.no

+47 908 99 905

Hans Ola Sandhaug

LUNDBERG UTVALG
bottom of page